Begeleiding bij stress, burn-out en persoonlijke ontwikkeling

Aanbodpagina

Begeleiding bij stress, burn-out en persoonlijke groei

 

Ben jij in balans… of wat heb jij nodig om in balans te komen?

Ik daag je uit om een persoonlijke reis te maken op zoek naar jouw handleiding voor een leven in balans, waar ruimte komt voor de dingen die jij belangrijk vindt en waar jouw persoonlijkheid weer aan het licht komt. Waar je eerlijk naar jezelf kijkt en als dat nodig is, andere keuzes gaat maken, je gedrag aanpast en nieuwe gewoontes aanleert.

Benieuwd hoe je weer balans krijgt in je dagelijkse leven?

Om antwoorden te vinden op deze vraag heb je zelfinzicht en zelfkennis nodig. Als coach wil ik graag bijdragen aan dit proces: spiegelend, confronterend en helpend.

Maak gebruik van het gratis adviesgesprek waarin we samen bespreken wat jij nodig hebt.

Programma

Meer rust in je hoofd en grip op je leven, door inzicht in je energievreters.

Ervaar de vrijheid, geniet van meer energie, leef vanuit je intuïtie en maak plezier.

Ontdek hoe jij zelf weer het stuur pakt van jouw leven.

Programma

Werk aan persoonlijke groei. Leer krachtiger en vol zelfvertrouwen in het leven te staan, zodat je geen concessies meer doet aan anderen en al helemaal niet meer aan jezelf.

Kies voor jezelf, stel prioriteiten en creëer rust, vrijheid en ruimte zonder moeten, met liefde voor jezelf.

Online trainingen

Online en in eigen tijd werken aan persoonlijke groei. Zo zorg je ervoor dat jij jezelf beter leert kennen.

Je ontdekt wat jij nodig hebt en wat jij echt wilt in het leven. Die dingen doen waar je van geniet, waar je blij van wordt en die jou energie geven.

Hoe zou het zijn…

… als jij vriendelijk, maar duidelijk je grenzen kan aangeven?

Jij tijd neemt om op te laden en je niet meer laat leiden door ‘moeten’?

Jij eigen keuzes maakt?

 

Je zou lekkerder in je vel zitten

Je voelt je zelfverzekerder

Je stelt prioriteiten

Je geniet meer van alles

Je voelt je serieus genomen

Je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je doet

Je gevoel van eigenwaarde groeit

Je hebt meer rust en ruimte voor jezelf, dus minder stress

coaching

Wil jij al heel binnenkort ervaren hoe relaxed het leven kan zijn, maar heb je nog vragen?

Dat begrijp ik.

Je kan en mag me altijd een berichtje sturen via de contactpagina.

Ik reageer dan dezelfde dag nog.

 

Reviews

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Hieronder een aantal reviews:

Voordat ik bij Marijke kwam was ik erg moe en verdrietig. Had weinig zelfvertrouwen en kon mijn grenzen niet bewaken. Ik liep vast op mijn werk omdat ik altijd klaar stond voor iedereen. Door het coachtraject heb ik weer meer zelfvertrouwen, kan ik duidelijker mijn grenzen aangeven en goed voor mezelf opkomen. Ik heb geleerd mezelf meer op de eerste plaats te zetten. Marijke heeft mij regelmatig een spiegel voorgehouden is empathisch, vriendelijk en professioneel. Luistert zonder te oordelen.

Elaine Kuiper – Apeldoorn

Al lange tijd worstelde ik met mijzelf accepteren zoals ik ben. Ik was erg onzeker, deed me voor als muurbloem en dacht dat iedereen het beter kon/wist dan ik. Daarnaast legde ik de lat extreem hoog en moest alles tot in perfectie geregeld worden, uiteraard zonder hulp van iemand. Door het coachtraject realiseerde ik me dat ik er mag zijn, met mijn eigen gaven en talenten. Ik loop niet meer op mijn tenen en vraag hulp, indien nodig. Verder lukt het me beter om mijn gevoelens en emoties te delen. Marijke heeft me weer laten stralen. Door haar luisterende oor, gerichte vragen en aangeboden technieken. Marijke straalt rust en vertrouwen uit, waardoor ik mezelf durfde zijn. Ondanks een enkel dipje zijn er zoveel mooie dingen aan het gebeuren. Ze heeft me een heel aantal zetjes in de goede richting gegeven. Zonder haar was het niet gelukt om te komen waar ik nu ben!

Carin Jansen – Rijssen

Ik ben met Marijke in contact gekomen door mijn interesse in het beroep als coach. Puur uit nieuwsgierigheid. Uiteindelijk besloten om een traject van 8 sessie te volgen, om het zelf eens mee te maken. Wat een verrassing en wat een verrijking voor mij. Ik heb mezelf nog beter leren kennen. Marijke is bij ons thuis een begrip geworden in de positieve zin van het woord. Ik heb geleerd te leren loslaten en dat voelt goed. Door dit traject heb ik nieuwe inzichten gekregen, dat ik niet kan wachten wat er op mijn pad gaat komen. Ik heb er zo’n goed gevoel bij! Ik voel me heerlijk, gezond en gelukkig. Marijke, bedankt voor je positieve inzet en uitstraling. Ik zou iedereen naar je toe willen sturen. Het heeft mijn leven verrijkt.

Emily Brouwer | Apeldoorn

Tijdens het traject heb ik veel geleerd en handvatten gekregen over hoe ik naar mijzelf mag kijken. Marijke is 'liefdevol confronterend en spiegelend'. De gesprekken waren echte eyeopeners voor mij. Dit traject was voor mij een geschenk uit de hemel.

Hanneke

Marijke is een rustige en enthousiaste coach die goed kan luisteren en je laat nadenken om zo zelf met antwoorden komen. Hier heb ik veel aan gehad. Door bewustwording vind je de weg naar antwoorden. Ook daarna laat Marijke je niet los, maar zorgt dat je ook op die manier blijft nadenken. Ik heb een fijne tijd gehad bij Marijke en ben erg dankbaar dat ik bij haar terecht kon. Het heeft me enorm geholpen en ik gun het anderen ook die rondlopen met een persoonlijke vraag of probleem. Gezien mijn ervaring zal het je zeker niet teleurstellen. Marijke, bedankt voor alles!

Christian K. | Ermelo

Ik heb Marijke leren kennen als een bijzonder fijne coach. Het contact was erg prettig, warm en vertrouwd. Vanaf het eerste moment kon ik mezelf zijn en dat voelde heel erg fijn. Marijke is een fantastische coach, die je helpt om over jezelf na te denken en in actiemodus te komen. Ze stelt kritische vragen en houdt je een spiegel voor. Het coachingstraject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik keuzes heb leren maken. Ik ben enorm blij dat Marijke op mijn pad is gekomen. Door haar ben ik weer gaan geloven in mijzelf en heb ik de kracht gevonden om mijn droom waar te maken. Ik kijk nu vol vertrouwen naar de toekomst. Bedankt voor alles! Lieve groet,

Merle Kreleger – Westervoort

Ja, ik wil werken aan een positieve

verandering in mijn leven!

Ben je op zoek naar begeleiding bij stress, overspanning of burn-out?

Heb je behoefte aan persoonlijk contact en wil je overleggen wat voor jou de beste optie is?

Aarzel dan niet en maak rechtstreeks een afspraak in mijn agenda voor een GRATIS adviesgesprek.

Veelgestelde vragen

WAT IS COACHING PRECIES?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie.
Het is een persoonlijk ontwikkelingsproces waarbij de coach jou als cliënt (ook wel coachee genoemd) ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen. De doelen worden vooraf gezamenlijk bepaald.

De meest voorkomende thema’s waarvoor mensen in coaching gaan zijn:
– Balans werk-privé;
– Assertiviteit;
– Persoonlijke ontwikkeling;
– Stressmanagement;
– Loopbaanontwikkeling.

De samenwerking tussen coach en coachee is een stimulerend en creatief proces waarvoor jullie beiden verantwoordelijkheid nemen. Als coachee leer je aan de hand van een wisselwerking tussen inzicht en gedrag. En jouw coach ondersteunt en begeleidt jouw leerproces door middel van gerichte interactie. Luisteren, empathie, doorvragen, onbevooroordeeld, confronteren en doelgericht werken staan hierbij centraal. Daarnaast kan jouw coach gebruik maken van passende tools en technieken.

Wat kan coaching voor mij betekenen?

Ik weet dat coaching werkt. Daar ben ik van overtuigd.
Maar als coaching nieuw voor je is begrijp ik ook heel goed dat je graag wil weten wat het specifiek voor jou kan betekenen. Hieronder som ik het voor je op:

Als coach

  • laat ik je ontdekken waar het anders kan, welke mogelijkheden je in je hebt. Dat je veel meer in je hebt dan je in eerste instantie zelf vermoedt. Ik vertel het je niet, maar begeleidt je zodat je het zelf gaat ontdekken.
  • laat ik je zien hoe je met angsten en twijfels om kunt gaan zodat je datgene gaat doen wat nodig is om jouw doelen te bereiken. Hierdoor worden je angsten en twijfels minder;
  • houd ik de vinger aan de pols, zodat je vooruitgang boekt in je traject richting je gestelde doelen;
  • toon ik je de weg in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je groeit;
  • werk ik met jou om je zelfverantwoordelijkheid te vergroten, zodat je autonomer en krachtiger wordt;
  • laat ik  je voelen dat je er iemand naast je staat die bereikbaar en benaderbaar is als jij steun nodig hebt;
  • daag ik je uit, zodat jij vicieuze cirkels weet te doorbreken en je uit je comfortzone durft te stappen;
  • laat ik je sneller je doelen bereiken, zodat je meer uit je leven leert te halen.

Overtuigd? Ervaar het zelf! Neem contact met mij op om zo snel mogelijk aan de slag te gaan!

Moet ik mijn problemen niet zelf oplossen?

Gelukkig kunnen we dingen die we lastig vinden vaak zelf oplossen. Soms zelf of met hulp van de mensen om ons heen.
Maar er zijn momenten dat je er toch even niet uitkomt en echt vast zit. Vast in oude patronen, gevoelens, gedachten of in je kijk op de wereld.

Dan kan je er voor kiezen om ongelukkig door te gaan in de hoop dat je zelf tot een oplossing komt. Maar de ervaring leert dat dit vaker niet dan wel werkt. Dat komt omdat je emotioneel betrokken bent en het dan moeilijker is om objectief naar jezelf te kijken.

Fijner en productiever is het dan om een coach in te schakelen. Doordat ik als coach onbevooroordeeld ben en met andere ogen naar je kijk dan iemand die je kent, ben ik de aangewezen persoon om samen met jou je uitdaging te bekijken en een duurzame oplossing te vinden.

Loop jij met vragen of uitdagingen? Gun jezelf vandaag nog een coach en blijf niet langer in cirkeltjes draaien.

VERWACHTINGEN KENNISMAKINGSGESPREK

Voordat je een coachtraject gaat starten, is het fijn om elkaar te ontmoeten en kennis met elkaar te maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan je voelen of het klikt tussen mij en jou. Dit is belangrijk voor een goed verloop van het coachtraject. Pas wanneer er een goede vertrouwensband is, kun je jezelf namelijk openstellen voor verandering.

Daarnaast is dit kennismakingsgesprek bedoeld om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen. Aan de hand van jouw verhaal krijg ik een beeld over datgene waar jij tegenaan loopt en wat je wil bereiken door middel van coaching. En jij krijgt een beeld van de werkwijze en mij als persoon.

Tijdens dit gesprek stellen wij de coachvraag op (waar worstel je mee) en een doel (wat wil je bereiken en hoe we dat gaan doen).

Na het gesprek heb je alle ruimte om er goed over na te denken. Want jij bepaalt zelf met wie, waar én wanneer je aan de slag gaat! Als je al tijdens het gesprek weet dat het goed voelt kunnen we uiteraard vanaf de volgende sessie samen op weg.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt gemiddeld 30 minuten tot 1 uur. Dit gesprek kan fysiek of online plaatsvinden. Vraag hierover gerust informatie bij het maken van de afspraak.

Hoe lang duurt een coachtraject?

Elk traject is maatwerk. Want iedere coachvraag is anders.
Een gemiddeld coachtraject duurt 6 tot 8 sessies. Soms wat meer, soms wat minder.
Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Deze sessie kan fysiek of online plaatsvinden.

Is Coaching duur?

Het is een investering, maar wel eentje met een hoog rendement.
Het mooie aan financieel investeren in jezelf is dat het zich op zoveel manieren terug betaalt. Voor plezier in je eigen leven, voor innerlijke rust, voor inspiratie en nieuwe plannen. Te doen wat echt bij je past. En om dat wat niet meer werkt, los te laten. Om jezelf meer te gunnen en van jezelf te houden.
Het is een investering voor het leven!

Wordt coaching vergoed?

Je werkgever kan besluiten bij te dragen of de volledige kosten voor coaching te vergoeden.

In sommige gevallen is het ook mogelijk dat je zorgverzekering vanuit de aanvullende verzekering de kosten deels of volledig vergoed. Om te zien of dit voor jou van toepassing is kan je het best hiernaar informeren bij je zorgverzekeraar.

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Ik heb een andere vraag

Als je vraag hier niet tussen staat, dan help ik je uiteraard graag verder. Mail je vraag naar hallo@marijkewielink.nl en ontvang altijd binnen 24 uur reactie. Liever bellen? Ik ben mobiel bereikbaar op nummer 06 219 74 819. Mocht ik je oproep niet beantwoorden, spreek dan de voicemail in en laat je naam en telefoonnummer achter, zodat ik jou kan terugbellen.