Abonnement

Het coachabonnement

 

 

=

omdat je wel een stok achter de deur kunt gebruiken?

=

zo blijf je goed voor jezelf zorgen en kun je, voordat je de bocht uitvliegt, op tijd bijsturen

=

omdat je vaak te lang wacht met hulp inroepen

=

om ervoor te zorgen dat jij jezelf op nummer 1 blijft zetten

=

om stress te voorkomen: door alle hectiek kun je jezelf zomaar eens vergeten

onzekerheid en faalangst

Steuntje in de rug

Herken je dat?

Kun jij ook wel een steuntje in de rug gebruiken?

Steeds vaker krijg ik de vraag van mensen of ze op gezette tijden contact met mij kunnen hebben als steuntje in de rug. Want soms worden we allemaal wel eens ingehaald door de waan van de dag en vergeten we op tijd bij te tanken.

Omdat

  • Je bang bent om in je ‘oude gewoonte en gedrag’ terug te vallen
  • Je voor je gevoel nog niet helemaal ‘klaar’ bent
  • Je behoefte hebt aan een check-up om te kijken waar je nu staat en/of op de goede weg bent
  • Je merkt dat je wat overprikkeld bent en wel wat extra hulp kunt gebruiken

Daarom het coachabonnement. Een manier om blijvend te werken aan jezelf: spiegelend, confronterend, persoonlijk en heel concreet. Jezelf op 1 zetten!

jezelf op nummer 1 zetten

Jezelf op 1 zetten

Hoe fijn zou het zijn om jezelf op nummer 1 te blijven zetten. Want hoe vaak gebeurt het niet dat  je overprikkeld bent: stress ligt op de loer. Of het nu gaat om je werk, je relatie, je gezin of je sociale contacten, in alle hectiek kun je jezelf zomaar eens vergeten. Je kunt wel wat extra hulp gebruiken. Het is dan best lastig om hulp te vragen.

Herken je dat?

Je kunt kiezen uit 2 abonnementsvormen:

Het ‘Focusmoment’ of de ‘Spiegelsessie’.

Waarom zou je een coachabonnement nemen......

...omdat het een laagdrempelig en betaalbare manier is om jezelf mentaal in goede staat te houden

... het zorgt ervoor dat je regelmatig gedwongen wordt om jezelf te checken, waardoor je bewust blijft inventariseren hoe het met je gaat.

...zo blijf je goed voor jezelf zorgen en kun je bijsturen voordat je de bocht uitvliegt

Wat houdt het abonnement in:

Je hebt de keuze uit 2 opties:

 

Focusmoment

Een halfjaarabonnement, bestaande uit 6 contactmomenten en 2 1-op-1 sessies

=

Contactmoment: 6 x contact via mail, WhatsApp of telefonisch in 6 maanden. Vooraf stuur je mij een update waarin je beschrijft hoe het met je gaat en waar je eventueel tegenaan loopt en hulp bij kunt gebruiken. Ik reageer hier vervolgens op met tips die je direct kunt toepassen.

=

Coachsessie: face-to-face gesprekken. Het zijn twee sessies en ze duren ieder een uur; 2 sessies met een tussenperiode van 6 maanden: 1 x aan het begin en 1 x aan het einde van de 6 maanden. We doen dit offline bij mij in de praktijk of online (via Zoom, Skype of WhatsApp-videobellen).

Kosten: € 247,-

(betaling ineens of in termijnen)

Spiegelsessie

Een jaarabonnement, bestaande uit 1-op-1 sessies, 4 x per jaar

Face-to-face: vier gesprekken van ieder een uur; flexibel, dus wanneer jij er behoefte aan hebt. We doen dit offline bij mij in de praktijk of online (via Zoom, Skype of WhatsApp-videobellen).

Check-gesprek: waar sta je? Waar loop je tegenaan? Welke spannende dingen zijn er op je pad of komen eraan? Hoe voel jij je? Welke signalen geeft je lichaam je? Wat heb je nodig? Vooraf stuur je mij een mail met een update hoe het met je gaat en wat jouw situatie op dat moment is.

Kosten: € 397,-

(betaling ineens of in termijnen)

Reviews

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Hieronder een aantal reviews:

 

Voordat ik bij Marijke kwam was ik veel met mezelf bezig. Onzeker en ik spiegelde mij veel aan mijn omgeving en familie. Ik was niet wie ik wilde zijn. Door het traject heb ik geleerd voor mezelf te kiezen en eigen keuzes te durven maken. Ik heb mijzelf beter leren kennen, kan weer meer ontspannen genieten van de leuke dingen die ik doe. Ik heb veel handvatten gekregen hoe ik hier mee om kan gaan. Marijke nam de tijd, luisterde geduldig en speelde daar vakkundig op in, zodat ik bepaalde patronen leerde herkennen, waar ik mee aan de slag ben gegaan. Een intensief traject, maar wel heel waardevol!

Cornelis v.D. | Ermelo

Al lange tijd worstelde ik met mijzelf accepteren zoals ik ben. Ik was erg onzeker, deed me voor als muurbloem en dacht dat iedereen het beter kon/wist dan ik. Daarnaast legde ik de lat extreem hoog en moest alles tot in perfectie geregeld worden, uiteraard zonder hulp van iemand. Door het coachtraject realiseerde ik me dat ik er mag zijn, met mijn eigen gaven en talenten. Ik loop niet meer op mijn tenen en vraag hulp, indien nodig. Verder lukt het me beter om mijn gevoelens en emoties te delen. Marijke heeft me weer laten stralen. Door haar luisterende oor, gerichte vragen en aangeboden technieken. Marijke straalt rust en vertrouwen uit, waardoor ik mezelf durfde zijn. Ondanks een enkel dipje zijn er zoveel mooie dingen aan het gebeuren. Ze heeft me een heel aantal zetjes in de goede richting gegeven. Zonder haar was het niet gelukt om te komen waar ik nu ben!

Carin Jansen | Rijssen

Tijdens het traject heb ik veel geleerd en handvatten gekregen over hoe ik naar mijzelf mag kijken. Marijke is 'liefdevol confronterend en spiegelend'. De gesprekken waren echte eyeopeners voor mij. Dit traject was voor mij een geschenk uit de hemel.

Hanneke

Ik heb Marijke leren kennen als een bijzonder fijne coach. Het contact was erg prettig, warm en vertrouwd. Vanaf het eerste moment kon ik mezelf zijn en dat voelde heel erg fijn. Marijke is een fantastische coach, die je helpt om over jezelf na te denken en in actiemodus te komen. Ze stelt kritische vragen en houdt je een spiegel voor. Het coachingstraject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik keuzes heb leren maken. Ik ben enorm blij dat Marijke op mijn pad is gekomen. Door haar ben ik weer gaan geloven in mijzelf en heb ik de kracht gevonden om mijn droom waar te maken. Ik kijk nu vol vertrouwen naar de toekomst. Bedankt voor alles! Lieve groet,

Merle – Westervoort

Veel moed was ervoor nodig om eindelijk de stap te zetten om contact te leggen met een coach. Na een kennismakingsgesprek met Marijke voelde ik direct een klik en was ik erg enthousiast om dit coaching traject te starten. Ik wilde graag weer ontdekken wie ik ben en mezelf leren te accepteren met al mijn goede en minder goede kanten. Marijke heeft op een waardevolle manier mij een spiegel voorgehouden, verdiepende vragen gesteld en goede methodieken ingezet om stappen te zetten. Ik ben blij met de inzichten die ik heb gekregen of bevestigd heb gekregen tijdens de coachingsgesprekken met Marijke. Dit zijn de eerste stappen naar verdere persoonlijke ontwikkelingen en alle tips en besproken methodieken neem ik daarin mee. Ik wens iedereen een coach toe zoals Marijke!

CHARLOTTE – APELDOORN

Het coachabonnement!

Groei!

Het is een laagdrempelige en betaalbare manier om jezelf mentaal in goede staat te houden.

Z

Check!

Je wordt namelijk gedwongen om maandelijks of per kwartaal je eigen ‘oliepeil’ te checken waardoor je je er meer van bewust bent hoe het met je gaat.

Zelf!

Jezelf weer op nummer 1 zetten: tastbaar, persoonlijk en concreet. We zijn nu eenmaal als mens niet zo goed in staat om dat te doen, zonder die stok achter de deur.

Persoonlijk!

Dit abonnement zorgt ervoor dat je goed voor jezelf blijft zorgen, zodat je op tijd bijstuurt voordat je de bocht uitvliegt.

 

JA! Dat wil ik

Wil jij al heel binnenkort ervaren hoe relaxed het leven kan zijn?

Wil je graag weer lekker in je vel zitten, zonder dat de stress je in de greep heeft?

Wil je werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling?

Het coachabonnement is dan iets voor jou. Flexibel en toch concreet.

Offline en online mogelijk.