coaching bij onzekerheid

Coaching bij onzekerheid

 

Hoe kan ik mijn onzekerheid aanpakken?

 

 

ben jij het zat om jezelf steeds weg te cijferen?

zit onzekerheid je in de weg en vergelijk jij je steeds met anderen?

heb je moeite om je grenzen aan te geven en geeft je dat een schuldgevoel?

hoor jij jezelf steeds 'JA' zeggen, terwijl je eigenlijk een nee bedoelt, maar durf je niet voor jezelf op te komen?

is keuzes maken voor jou een 'ding' en ben je daardoor steeds afhankelijk van anderen?

Onzekerheid overwinnen en bereiken wat je wilt!

 

Je merkt al lange tijd dat het niet meer gaat. Je loopt vast en twijfelt veel en dat maakt je onzeker. Het wordt je allemaal teveel…

Als het op je werk of in je persoonlijke leven niet goed gaat dan kan je daar stress van ondervinden. Vaak zit er een diepere oorzaak achter, zoals onbalans in werk en privé, onzekerheid over jezelf of een negatief zelfbeeld.

Er is vaak meer aan de hand dan je denkt. Maar er is ook een oplossing!

Coaching bij onzekerheid helpt je stil te staan bij je eigen ontwikkeling. Met het programma ‘Sterker in je schoenen staan’ kun je er achter komen wie je bent en wat jij wilt: wat jouw behoeften zijn en welke dingen er toe doen in jouw leven.

 

burn-out coach Apeldoorn

Zelfkennis draagt bij aan meer zelfvertrouwen

Hoeveel zelfvertrouwen je hebt wordt beïnvloed door de manier waarop je naar jezelf kijkt en over jezelf denkt.

Meer zelfvertrouwen helpt je te zijn wie je wilt zijn en te doen wat je wilt doen. Het betekent dat je sterk in je schoenen staat: je gaat uitdagingen niet uit de weg en durft risico’s te nemen.

Hiervoor is het nodig dat jij jezelf leert kennen. Echt contact gaat maken met jezelf, zodat je weet waar je diep vanbinnen behoefte aan hebt.

Leer geloven in jezelf, want…

 

wat zou het effect zijn als jij je onzekerheid gaat overwinnen en gaat bereiken wat je wilt?

wat doet het met jou wanneer jij je bewust wordt van jouw kwaliteiten en gaat leven naar jouw waarden?

hoe zou het voor je zijn als jij vol zelfvertrouwen je eigen keuzes maakt, waardoor jij jezelf kunt ontplooien en minder afhankelijk bent van anderen?

Laat mij je helpen!

 

 

wat zijn de signalen van een burn-out

Coaching bij onzekerheid zorgt voor meer zelfvertrouwen

 

je leert om voor jezelf op te komen en uit te komen voor jouw mening!

je laat je niet meer leiden door je omgeving en maakt eigen keuzes!

je richt je op de dingen die er toe doen in het leven!

je hebt meer rust en ontspanning in je leven, zodat je meer kunt genieten

Marijke Wielink | Professioneel coach

Het effect van coaching!

Kortom: je wilt werken aan je persoonlijke groei en het vergroten van je zelfvertrouwen en je zoekt professionele begeleiding van een coach die rust en vertrouwen biedt.

Mijn naam is Marijke en ik ben professioneel Lifecoach en coach bij stress en burn-out en werk samen met jou aan persoonlijke ontwikkeling.

Als coach bij onzekerheid begeleid ik je graag bij het onderzoeken van jouw persoonlijke situatie: waar loop je tegenaan en wat wil je graag veranderen? Waar zit de pijn precies en welke problemen kunnen we aanpakken?

Daarnaast brengen we de behoeften en verlangens in kaart. Het zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Dat je leert voelen wat jij nodig hebt en ontdekt wat je echt wilt in het leven. Want dingen doen waar je van geniet en waar je blij van wordt maakt gelukkig en geeft energie.

Sterker in je schoenen staan! Dat gun ik jou ook!

 

Dankjewel voor de goede en fijne begeleiding de afgelopen periode. Ik had weinig zelfvertrouwen en had last van veel angsten. Jij gaf mij het vertrouwen om weer vertrouwen in mezelf te krijgen. En ik weet dat ik het kan. Het proces is in gang gezet en de tools die jij me hebt geleerd ga ik gebruiken. 

Anoniem

Het steeds maar denken en piekeren maakte me gespannen en onrustig. Steeds mezelf afvragen of het wel goed genoeg is, of ik het wel kan. Wat heb ik veel geleerd en wat waardevol was het. Het geeft mijn leven een boost. Ik ben er nog niet helemaal, maar de fundering ligt er en ik voel me al zoveel beter. Meer rust, meer tijd voor mezelf en meer mijn eigen keuzes durven maken. Super blij me!
Renate | Deventer

Ik ben het coachtraject gestart met als doel meezlf beter te leren kennen. Vanwege overspannenheid zat ik ziek thuis. Het traject was intensief, confronterend, maar ook heel fijn. Ik voelde mij veilig bij Marijke en kon echt open zijn. Marijke keek steeds naar wat er nodig was en wat er op dat moment speelde en paste de begeleiding hierop aan. Het werken aan mijn zelfbeeld is echt waardevol voor mij geweest. Ik heb enorm veel geleerd van het coachtraject: mezelf beter leren kennen en geleerd vrijheid te nemen om uit te zoeken wat ik wil. Het betekent veel voor mij

Maxime | Vaassen

Wat houdt het programma in?

Ieder persoon zit anders in elkaar. Elk traject zit anders in elkaar. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek

maak ik een plan die voor jou en mij werkt. Het traject vindt plaats op locatie of via e-coaching.

Intake

Tijdens de intake maken we kennis met elkaar en bespreken we jouw situatie: waar zit je mee, waar heb je mijn hulp bij nodig, wat is je coachvraag?

Z

Doelstellingen

Je gaat ontdekken wie je bent, wat je drijft en waar je energie van krijgt. Door belemmeringen te overwinnen en patronen te doorbreken. en door concrete doelen te stellen. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Welke stappen ga je zetten?

j

Oefeningen

Door middel van verschillende oefeningen gaan we werken aan jouw doelstellingen en maak ik gebruik van diverse methodieken. Naast oefeningen tijdens de sessies krijg je ook opdrachten mee voor thuis of op je werk.

Groei!

Aan het einde van elke sessie kijken we terug: welke inzichtingen heb je gekregen, welke stappen zijn er gezet? En werken we samen verder om je doelen concreet te maken.

 

Meer zelfvertrouwen leert je:

=

helemaal jezelf te mogen zijn en dat het oké is wie je bent. Dat jij jezelf hebt geaccepteerd. Je hebt de erkenning en waardering van anderen niet meer nodig.

=

dat je fouten mág maken. Dat het oké is. Dat je het als leermoment mag zien en niet als falen. Je weet dat het je sterker maakt en dat voelt goed.

=

duidelijk je grenzen aan te geven. Je durft voor je mening uit te komen, omdat je weet dat je niet meer afhankelijk bent van wat anderen vinden. Jij mag zijn wie je bent.

=

je angsten onder ogen te zien door actie te ondernemen. Je weet hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar een helpende gedachte en past dit toe op momenten dat je het nodig hebt.

=

uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen. Door uitdagingen aan te gaan sta je relaxter in het leven.

Aan het einde van dit traject:

Heb jij inzichten gekregen in wie je bent en wat jouw waarden (drijfveren) zijn

Weet je wat jou motiveert en hoe je in beweging komt. Je kunt jouw patronen doorzien en herkennen, waardoor je niet meer in die vicieuze cirkel terecht zult komen.

Heb je handvatten gekregen om op je gevoel te leren vertrouwen en hoe dit kunt toepassen in je dagelijkse leven

Herken je de stress in je lichaam en heb je geleerd er naar te luisteren door momenten voor jezelf te plannen

Kun je vertrouwen op jezelf en maak je keuzes waar jij gelukkig van wordt. Je hebt zelfliefde en zelfvertrouwen

Durf je te zeggen dat je trots bent op jezelf doordat je uit je comfortzone bent gestapt en de keuze hebt durven maken voor dit traject

Adviesgesprek

 

Persoonlijke groei begint bij jezelf leren kennen en bewustwording. Dit betekent dat je jezelf ontwikkelt vanuit de intrinsieke behoefte om te ontdekken wie je bent en wat het beste bij je past.

Wat jouw behoeften en verlangens zijn en hoe jij je vaardigheden en capaciteiten toe kunt passen in jouw leven.

Door meer inzicht te krijgen in eigen gedrag, in onderliggende drijfveren, behoeften en kernwaarden ontstaat er een hogere mate van bewustzijn, waardoor je vanuit verbinding en zelfsturing de verantwoordelijkheid kunt nemen voor persoonlijke groei.

Wil je graag werken aan persoonlijke groei en ontwikkeleing en mij leren kennen?

Plan dan rechtstreeks een afspraak in mijn online agenda voor een gratis adviesgesprek, waarin we samen bespreken wat ik voor jou kan betekenen.