coaching op talenten & drijfveren

Traject: ‘Van droom naar actie!’

Herken je dit?

  • Merk je dat je geen energie meer krijgt van het werk wat je doet, maar dat het je juist energie kost?
  • Durf je niet meer te dromen en als je al droomt schuif je dit dan voor je uit?
  • Heb je geen idee waar je moet beginnen en hoe je dit moet aanpakken?
  • Ben je bang om stappen te zetten en in actie te komen?

Wil je niet meer wachten en heb je behoefte aan meer duidelijkheid? Neem direct contact op.

 

burn-out coach

Volg het pad van jouw DROMEN,
niet de snelweg van andermans verwachtingen

Dit traject helpt jou bij:

=

Inzichtelijk maken van jouw drijfveren en waarden

=

Verdieping van zelfinzicht en zelfwaarde

=

Effectieve ondersteuning bij het maken van keuzes

=

Aanknopingspunten bij het concreet maken van doelen

=

Het (h)erkennen van je favoriete werkstijl

=

Groeirichting aan te geven

Zodat jij:

Vol vertrouwen gaat doen waar je al zolang van droomt: eindelijk de cursus volgen die je zolang al hebt uitgesteld, omdat je dacht dat je het niet zou kunnen

Met je werkgever in gesprek gaat om samen te kijken naar jouw volgende stap in je carrière, waar je vol vertrouwen naar uitkijkt: je hebt je plan inmiddels helemaal uitgewerkt

Doelen kunt stellen: je weet wat je wilt en ook hoe je dat gaat doen. Je krijgt weer volop energie en onderneemt actie

Weer balans krijgt in werk en privé. Je kunt weer leuke dingen doen. Je zelfvertrouwen is gegroeid en daardoor zit je lekker in je vel

Zelfvertrouwen hebt in wat je kunt en wie je bent. Je gaat je talenten inzetten, omdat je weet dat je daar goed in bent. En als je zelfvertrouwen hebt dan straal je dat uit en dan krijg je dat terug. Hoe mooi is dat.

Reviews

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Hieronder een aantal reviews: 

Al lange tijd worstelde ik met mijzelf accepteren zoals ik ben. Ik was erg onzeker, deed me voor als muurbloem en dacht dat iedereen het beter kon/wist dan ik. Daarnaast legde ik de lat extreem hoog en moest alles tot in perfectie geregeld worden, uiteraard zonder hulp van iemand. Door het coachtraject realiseerde ik me dat ik er mag zijn, met mijn eigen gaven en talenten. Ik loop niet meer op mijn tenen en vraag hulp, indien nodig. Verder lukt het me beter om mijn gevoelens en emoties te delen. Marijke heeft me weer laten stralen. Door haar luisterende oor, gerichte vragen en aangeboden technieken. Marijke straalt rust en vertrouwen uit, waardoor ik mezelf durfde zijn. Ondanks een enkel dipje zijn er zoveel mooie dingen aan het gebeuren. Ze heeft me een heel aantal zetjes in de goede richting gegeven. Zonder haar was het niet gelukt om te komen waar ik nu ben!

Carin Jansen – Rijssen

Ik ben met Marijke in contact gekomen door mijn interesse in het beroep als coach. Puur uit nieuwsgierigheid. Uiteindelijk besloten om een traject van 8 sessie te volgen, om het zelf eens mee te maken. Wat een verrassing en wat een verrijking voor mij. Ik heb mezelf nog beter leren kennen. Marijke is bij ons thuis een begrip geworden in de positieve zin van het woord. Ik heb geleerd te leren loslaten en dat voelt goed. Door dit traject heb ik nieuwe inzichten gekregen, dat ik niet kan wachten wat er op mijn pad gaat komen. Ik heb er zo’n goed gevoel bij! Ik voel me heerlijk, gezond en gelukkig. Marijke, bedankt voor je positieve inzet en uitstraling. Ik zou iedereen naar je toe willen sturen. Het heeft mijn leven verrijkt.

Emily Brouwer | Apeldoorn

Tijdens het traject heb ik veel geleerd en handvatten gekregen over hoe ik naar mijzelf mag kijken. Marijke is 'liefdevol confronterend en spiegelend'. De gesprekken waren echte eyeopeners voor mij. Dit traject was voor mij een geschenk uit de hemel.

Hanneke

Marijke is een rustige en enthousiaste coach die goed kan luisteren en je laat nadenken om zo zelf met antwoorden komen. Hier heb ik veel aan gehad. Door bewustwording vind je de weg naar antwoorden. Ook daarna laat Marijke je niet los, maar zorgt dat je ook op die manier blijft nadenken. Ik heb een fijne tijd gehad bij Marijke en ben erg dankbaar dat ik bij haar terecht kon. Het heeft me enorm geholpen en ik gun het anderen ook die rondlopen met een persoonlijke vraag of probleem. Gezien mijn ervaring zal het je zeker niet teleurstellen. Marijke, bedankt voor alles!

Christian K. | Ermelo

Ik heb Marijke leren kennen als een bijzonder fijne coach. Het contact was erg prettig, warm en vertrouwd. Vanaf het eerste moment kon ik mezelf zijn en dat voelde heel erg fijn. Marijke is een fantastische coach, die je helpt om over jezelf na te denken en in actiemodus te komen. Ze stelt kritische vragen en houdt je een spiegel voor. Het coachingstraject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik keuzes heb leren maken. Ik ben enorm blij dat Marijke op mijn pad is gekomen. Door haar ben ik weer gaan geloven in mijzelf en heb ik de kracht gevonden om mijn droom waar te maken. Ik kijk nu vol vertrouwen naar de toekomst. Bedankt voor alles! Lieve groet,

Merle Kreleger – Westervoort

Wat houdt het traject in?

Ieder persoon zit anders in elkaar. Elk traject zit anders in elkaar.

Naar aanleiding van ons kenningsmakingsgesprek maak ik een plan wat voor jou en mij past.

Intake

Tijdens de intake bespreken we jouw situatie, waar heb je mijn hulp bij nodig, wat is je coachvraag. Deze intake is vrijblijvend en kosteloos.

Z

Doelstellingen

Je krijgt inzicht in je drijfveren en je talenten. Samen gaan we in gesprek om te kijken wat bij je past en hoe je deze talenten in kunt zetten.

j

Oefeningen

We maken gebruik van de Balans kleurentest, gebaseerd op het enneagram. Daarnaast zijn er diverse methodieken die ingezet worden en krijg je huiswerk om thuis mee aan de slag te gaan.

Groei!

Aan het einde van elke sessie kijken we terug: welke inzichten heb je gekregen, welke stappen zijn er gezet en werken we samen verder om je doelen concreet te maken.

Tarieven

We beginnen altijd met een gratis kennismaking. 

Het coachtraject ‘van droom naar actie’ bestaat uit

3 Sessies

Bestaande uit de Balans Kleurentest, inzicht in kernkwaliteiten en het maken van een plan van aanpak.

€ 265,- ineens

 of

6 Sessies

Bestaande uit het gehele traject, inclusief de ‘Wie ben ik’ fase. 

€ 527,50 ineens of 3 termijnen van € 185,-

Maak je dromen waar voor meer plezier, intimiteit, focus en actie in je leven. Het is een waardevolle investering voor de rest van je leven.

Chat openen
Stuur hier je bericht
Stel gerust hier je vraag. Ik reageer zo snel mogelijk.