GRATIS

Module 1 ‘zelfacceptatie’

van de cursus “Worden wie je bent”

 Ja, stuur mij de gratis module

Ik wil ook

  • weer zonder maskers op door het leven kunnen en mezelf weer laten zien, want ik ben goed genoeg
  • voor mezelf opkomen en duidelijk mijn grenzen aangeven wanneer dat nodig is
  • zijn zoals ik ben, omdat ik weet dat ik niet mijn gedachten ben
  • leven volgen mijn kernwaarden: wat mij gelukkig en tevreden maakt

De module behandeld het onderdeel ‘Zelfacceptatie’ waar je aan de slag gaat met opdrachten. Hoe zie jij jezelf, hoe denk je over jezelf, maar ook ga je nadenken over de vraag wat jou gelukkig maakt. Je krijgt inzichten over je huidige situatie, maar gaat ook ontdekken wat je graag zou willen veranderen. Deze module helpt je daar bij.

Wat houdt je nog tegen? Het is helemaal GRATIS

coaching
Chat openen
Stuur hier je bericht
Stel gerust hier je vraag. Ik reageer zo snel mogelijk.