burn-out coach

personal Life coach Marijke Wielink

Leer Marijke beter kennen!

Ik ben Marijke Wielink, getrouwd en heb 3 kinderen en een schoondochter. Wanneer je mij kent dan weet je dat ik vrolijk, energiek en enthousiast ben, maar daarnaast vind ik rust, kalmte en stilte op zijn tijd ook erg belangrijk. Ik ben praktisch, nuchter en bekijk de dingen graag met humor. Bij mij kun je vooral jezelf zijn. Met alles wie jij bent. Door mijn intuïtie ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Anderen zeggen over mij dat ik warm, inlevend en geïnteresseerd ben.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als kantoormanager; een veelzijdig functie. In deze periode ben ik er achter gekomen hoe belangrijk het is om balans te hebben in werk en privé. Dat het belangrijk is dat je werk niet alleen energie kost, maar juist ook energie geeft.

Coaching was mijn redding

Ik had een drukke baan, er werd veel van mij gevraagd. Niet gek dus dat ik stijf stond van de stress. Ik ervaarde druk, voelde mij niet gewaardeerd, miste de erkenning, had fysieke klachten en sliep slecht. Ik zocht en kreeg hulp van een coach. Het was een keerpunt in mijn leven! Ik leerde mijzelf kennen en leerde te luisteren naar mijn gevoel. Door dit inzicht en door bewustwording leerde ik mijzelf te accepteren. En echt, dat ging niet van de ene op de andere dag, maar stap voor stap.

Door mijn eigen persoonlijke ontwikkeling kwam ik tot de ontdekking dat het begeleiden en helpen van anderen mijn interesse had. Ik was nieuwsgierig naar het gedrag van mensen en waarom ze bepaalde keuzes maken of juist niet maken. Hierdoor is mijn interesse ontstaan voor coaching.

Werkwijze

Ik help mensen bij het onderzoeken van hun situatie: waar ze tegenaan lopen en wat ze graag willen veranderen. Dit doe ik door te werken aan zelfinzicht: Wie ben je? Wat drijft je? Waar krijg je energie van? Door belemmeringen te overwinnen en patronen te doorbreken. Door doelen te stellen: waar sta je nu, waar wil je naar toe en welke stappen ga je zetten?

In plaats van je gevoelens te negeren en jezelf onder te dompelen in zelfkritiek, ga ik samen met jou op zoek naar wie jij bent: jouw echte ik. Naast gesprekken doen we ook oefeningen om te ervaren en te voelen. Zo maak je onbewuste patronen inzichtelijk en wordt jij je bewust van jouw manier van denken en welke invloed jouw gedrag hierop heeft.

Tijdens het coachen maak ik gebruik van diverse methodieken. Naast mijn werk- en levenservaring, vertrouw ik op mijn intuïtie en hou ik van humor tijdens de sessies. Ik kan liefdevol confronterend en spiegelend zijn. Gestimuleerd door mij als coach werk je doelgericht aan een positieve verandering in je leven. Ik wil je graag dat zetje geven, zodat jij zelf weer verder kan.

Coaching stijl

Mijn stijl is inlevend, doortastend, confronterend en waar nodig luchtig en relativerend. Als coach zal ik je uitdagen, stimuleren en ondersteunen bij het behalen van je doelen, het maken van keuzes en het in gang zetten van een verandering. En je leert hoe je deze verandering kunt vasthouden.

Door met veel energie mijn kennis en ervaring in te zetten, werken we samen aan jouw persoonlijke groei of professionele ontwikkeling. Een voorwaarde is dat je gemotiveerd bent om dingen anders te gaan doen en om stappen te maken. 

Professioneel life coach

Ik heb een Registeropleiding gevolgd tot Professioneel Coach bij Balansgroep en ben aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches). Hierdoor ben ik in staat om als professioneel Life Coach te werken. Daarnaast volg ik diverse cursussen en verdiepingsdagen en neem ik deel aan een intervisiegroep.

Ik ben onderdeel van Coachfinder en voldoe als Life Coach aan de strenge kwaliteitseisen van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine. Bekijk mijn profiel op Coachfinder, het grootste coachingsplatform van Nederland waar ik als Personal Life Coach te vinden ben.

burn-out coach
Chat openen
Stuur hier je bericht
Stel gerust hier je vraag. Ik reageer zo snel mogelijk.