coaching bij stress & burnout

Traject: ‘Van opgebrand naar energiek’

Herken je dit?

  • Zit je in een dip of zit je niet lekker in je vel?

  • Heb je meer last van de kritiek die je krijgt en heb je moeite met incasseren of relativeren?

  • Raak je in paniek en voel je je ongelukkig, somber of beroerd? Slaap je weinig, slecht of juist heel veel en rust je niet echt meer uit?

  • Maak je je meer zorgen die vaak onterecht zijn terwijl je dit normaal niet doet? Ben je snel geïrriteerd of geërgerd en heb je een kort lontje?

    Zijn dit situaties die jij herkent? Waar je zelf mee zit? Blijf dan niet langer doorlopen, maar doe er iets aan. Als stresscoach kan ik je helpen om samen te onderzoeken hoe we deze situatie kunnen aanpakken. Stap voor stap. Met als doel te herstellen en weer een juiste balans te krijgen tussen inspanning en ontspanning, zodat jij je zowel op je werk al in je privéleven weer lekker voelt.

stress en burnout coach

In mijn coachtraject: ‘Van opgebrand naar energiek’ ga ik je stap-voor-stap begeleiden naar een duurzaam energiek, meer ontspannen en veerkrachtiger leven. Het gaat je helpen om je spanningsklachten en burnout te voorkomen of te herstellen.

Stel je voor...

...dat je na je werk en al je andere verplichtingen nog energie over had

...dat je nog puf had om leuke dingen te doen

...dat je een 'uitknop' in je hoofd had, waarmee je piekergedachten kon stoppen

Hoe zou je leven er dan uit zien?

Hoe zou je gedrag dan veranderen naar de belangrijkste mensen in je leven?

=

je zou meer aandacht voor ze hebben

=

minder emotioneel zijn

=

geduldiger reageren

=

beter slapen

=

je zou in staat zijn om veerkrachtiger om te gaan met tegenslagen. Op je werk en privé.

We hebben meer mogelijkheden dan ooit om van alles te beleven en te ontdekken. Tegelijk zijn we massaal moe, uitgeblust en opgebrand. Het is belangrijker dan ooit om zorg te dragen voor je mentale vitaliteit en energie.

Waarschijnlijk heb je al een flinke tijd vooral voor je werk en anderen gezorgd en mogelijk te weinig voor jezelf. Wanneer ben jij het waard om in jouw gezondheid en welzijn te investeren?

In mijn coachtraject ‘Van opgebrand naar energiek’ ga ik je stap-voor-stap begeleiden naar een duurzaam energiek, meer ontspannen en veerkrachtiger leven. Het gaat je helpen om je stress en burnout te voorkomen of te herstellen.

Dit traject is voor iedereen die:

=

Meer energie wil

=

Minder wil piekeren

=

Zijn/haar levenskwaliteit wil verbeteren

=

Beter met stress wil leren omgaan

=

Spanningsklachten wil voorkomen of verminderen

=

Wil herstellen van een overspanning of burn-out

Aan het einde van dit traject:

Heb jij geleerd naar je lichaam te luisteren en je signalen serieus te nemen

Heb jij inzichten gekregen in wat jou energie geeft en wat energie van jou vraagt

Ben je weerbaarder en kom je voor je zelf op!

Weet je wat je aankunt (draagkracht)

Heb jij weer balans in je werk & privé

Reviews

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Hieronder een aantal reviews: 

Al lange tijd worstelde ik met mijzelf accepteren zoals ik ben. Ik was erg onzeker, deed me voor als muurbloem en dacht dat iedereen het beter kon/wist dan ik. Daarnaast legde ik de lat extreem hoog en moest alles tot in perfectie geregeld worden, uiteraard zonder hulp van iemand. Door het coachtraject realiseerde ik me dat ik er mag zijn, met mijn eigen gaven en talenten. Ik loop niet meer op mijn tenen en vraag hulp, indien nodig. Verder lukt het me beter om mijn gevoelens en emoties te delen. Marijke heeft me weer laten stralen. Door haar luisterende oor, gerichte vragen en aangeboden technieken. Marijke straalt rust en vertrouwen uit, waardoor ik mezelf durfde zijn. Ondanks een enkel dipje zijn er zoveel mooie dingen aan het gebeuren. Ze heeft me een heel aantal zetjes in de goede richting gegeven. Zonder haar was het niet gelukt om te komen waar ik nu ben!

Carin jansen | rijssen

Wat houdt het coachtraject bij stress en burnout in

Dit traject bestaat uit 3 fases.

Het opladen

In deze fase ligt de nadruk op het opladen van je energie, je leert jouw fysieke en mentale toestand kennen en accepteren en je krijgt inzicht in je klachten en stressbronnen

Het oplossen

In deze fase gaan we op zoek naar oplossingen voor de stressbronnen of manieren om er beter mee om te gaan. Je leert sneller relativeren. Je onderzoekt ook of jouw werk bij je past.

Het oppakken

In de laatste fase pak je de taken en rollen gedeeltelijk weer op. Je gaat de bedachte oplossingen in de praktijk (op je werk en privé) toepassen.

Tarieven

Hoelang een coachtraject bij stress en burnout duurt is onder andere afhankelijk van de duur en de ernst van je klachten, het aantal stressbronnen (werk en privé), hoe ingrijpend je stressbronnen zijn, je manier van omgaan met stress en of je wel of geen steun ontvangt van werk en privé.

Daarnaast is je mentale en fysieke toestand van belang. We beginnen altijd met een gratis kennismaking.

Na het kennismakingsgesprek bepalen we samen wat jij nodig hebt. Vraag vrijblijvend een offerte op.

TIP: Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor persoonlijk en/of professionele ontwikkeling. Zo kan je werkgever besluiten bij te dragen aan of de volledige kosten voor coaching bij stress en burnout te vergoeden.

Chat openen
Stuur hier je bericht
Stel gerust hier je vraag. Ik reageer zo snel mogelijk.