online workshops

 

Vergroot je veerkracht!

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen. Dat je leert voelen wat jij nodig hebt en ontdekt wat je echt wilt in het leven.

Dit zorgt voor balans, rust en geluk. Hierdoor vermindert je stressniveau, wat invloed heeft op je immuunsysteem. Het vergroot je veerkracht.

Ga die dingen doen waar je van geniet. Waar je blij van wordt en die je energie geven in plaats van energie kosten.

 

vergroot je veerkracht

Veerkrachtiger worden

Je innerlijke kracht vergroten en versterken door zelf aan de slag te gaan met online workshops. Pak ze één voor één aan of kijk welk onderdeel juist nu wel een boost kan gebruiken.

Belangrijk is dat het geleerde iets van jezelf wordt. Stap voor stap en met regelmaat oefenen, zodat je brein dit oppakt en het een plekje krijgt in je leven.

Het helpt je veerkrachtiger te worden. Veerkracht is de buffer voor tegenslagen. Veerkracht vergroot je door je meer bewust te zijn van de mooie dingen in het leven. De kleine en de grote dingen.

Online training

Word stress de baas!

 

Krijg inzicht in je stresssignalen. Werk aan je energiebalans door meer rust en ruimte te creëren in je hoofd én je lichaam, zodat je tijd krijgt voor jezelf om weer op te laden.

Online training

Minder piekeren

 VOLGT BINNENKORT

Ontdek waarom je piekert en hoe je meer rust krijgt in je hoofd. Door stil te staan bij wat je voelt en je bewust te worden van wat jij nodig hebt.

Online training

Emoties! Wat moet je ermee?

VOLGT BINNENKORT

Leer door lichamelijke gewaarwording je emoties bewust toe te laten en te herkennen. Emoties hebben je meer te zeggen dan je denkt.

Wat is veerkracht?

Veerkracht is het vermogen goed om te gaan met moeilijkheden, stress en veranderende omstandigheden. Je leert je aan te passen aan stress en tegenslag en daar eventueel zelfs sterker uit te komen.

Het gaat niet enkel over ‘terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen. Veerkracht zorgt ervoor dat we wel tegen een stootje kunnen.

Groot verdriet en tegenslag horen bij het leven: een scheiding, het overlijden van een dierbaar iemand of ontslag.

Veerkracht zorgt ervoor dat je er, wat er ook gebeurt, weer bovenop komt, maar dat je jezelf de tijd gunt om terug te veren.

Het betekent niet dat je altijd maar sterk moet zijn. Want dan verander je niet. Juist het doorvoelen van emoties en ze accepteren is de voorwaarde voor groei.

Bel mij

Wil jij graag liever al heel binnenkort ervaren hoe relaxed het leven kan zijn?

Check dan deze pagina van mijn website om te zien wat ik hierin voor je kan doen.

Heel veel lieve klanten gingen je voor. Zoals Marloes bijvoorbeeld. Dit schreef ze mij na haar coachingstraject:

Geweldig! Wat een nieuwe inzichten en wat ben ik Marijke dankbaar voor alle tips en tools. Zo heb ik handvatten gekregen die ik kan gebruiken in mijn dagelijkse leven. Vooral mijn perfectionisme speelde bij mij een grote rol. Ik kan nu steeds beter de boel de boel laten en meer tijd nemen voor mezelf. Hoe heerlijk is dat!

Als jij nu denkt ‘dat wil ik ook’, maak dan hier een afspraak voor een gratis adviesgesprek (telefonisch). Dan bespreken we samen of mijn programma inderdaad iets is voor jou.

 

 

 

minderen met moeten