Stresstest Marijke Wielink Coaching

Tarieven

Wat is coaching?

 

Coaching is interactie. Het is een proces waarin je begeleid wordt bij persoonlijke groei.

Jezelf terugvinden en leren hoe je dicht bij jezelf kunt blijven. Om zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf te halen.

Confronterend, prikkelend en uitdagend.

Ben je benieuwd of coaching wat voor jou is en hoe het jou kan helpen? Je bent van harte welkom!

Maak rechtstreeks in mijn agenda een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Life coaching

€  949,-

Bestaande uit 8 individuele coachsessies van 60 – 90 min. per sessie. Betaling in termijnen mogelijk.

Stress coaching

€  1.449,-

Bestaande uit 12 individuele coachsessies van 60 – 90 min. per sessie. Betaling in termijnen mogelijk.

Burn-out coaching

op aanvraag

Een burn-out is voor iedereen weer anders. Daarom is dit traject maatwerk. Vraag een gratis adviesgesprek aan. We bespreken jouw situatie en jij krijgt een advies op maat.

 

Strippenkaart

€  599,-

Een strippenkaart voor 5 losse coachgesprekken wanneer jij dit wilt. Losse sessies van 75 – 90 min.

 

Tarieven

Genoemde prijzen zijn vrij van BTW en bestemd voor particulieren. Betaalt de werkgever of een andere instantie dan maak ik graag een offerte op maat.

Elk coachtraject start met een adviesgesprek (intake). Dit gesprek is gratis en duurt plm. 45 - 60 min.

Aan de hand van dit gesprek maak ik een inschatting of ik jou verder kan begeleiden met je hulpvraag. Daarnaast vind ik het zeker zo belangrijk dat wij een klik hebben.

Ieder persoon is anders en heeft andere begeleiding nodig. Daarom is elk coachtraject weer anders en dus maatwerk. Het is belangrijk dat we steeds kijken naar wat jij op dat moment nodig hebt.

Ik bespreek samen met jou mijn voorstel over de inhoud en het tarief van het coachtraject.

Een coachsessie duurt plm. 75 min. Genoemde prijzen zijn incl. voorbereidingstijd en verslaglegging.

Mocht geld een probleem zijn, laat het me weten. Ik leef en werk vanuit de overtuiging dat geld geen belemmering mag zijn om de juiste hulp te krijgen. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

In de huidige samenleving nemen we vaak niet de tijd om bij onszelf stil te staan. Vanuit mijn coaching wil ik je helpen om stil te staan bij vragen als:

    • wie ben ik?
    • wat wil/kan ik?
    • wat doe ik?

Veel voorkomende thema’s zijn:

stressklachten of overspanning

herstel van burn-out of burn-out preventie

persoonlijke ontwikkeling

assertiviteit

laag zelfbeeld

grenzen stellen

meer zelfvertrouwen

perfectionisme

omgaan met emoties

veerkracht

meer energie

balans werk/privé

burn-out coach Apeldoorn
christelijke coaching

Christelijke coaching

Iedereen is bij mij welkom, ongeacht zijn of haar levensovertuiging, ras of achtergrond.

Daarnaast kan je bij mij terecht als je specifiek of zoek bent naar christelijke coaching. Vanuit mijn christelijke achtergrond versta ik jouw christelijke achtergrond, kan ik me in jouw wereld verplaatsen en kan ik jouw taal volgen.

Voor mij houdt coaching in dat ik jou aanvaard zonder oordeel: gewoon zoals je bent.

Omdat ieder persoon weer anders is en andere begeleiding vraagt, is elk coachtraject weer anders en dus maatwerk. Het is belangrijk dat we steeds kijken naar wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Vergoedingen

Particulieren kunnen op verschillende manieren de kosten voor een coachtraject geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen.

Via je werkgever – De werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per medewerker. Informeer eens bij je werkgever, leidinggevende of bij personeelszaken wat de mogelijkheden zijn.

Via het PGB – Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo PGB.

Via de Arbo-dienst van het bedrijf – Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld als het coachtraject gericht is op het herstellen van een burn-out, burn-out preventie en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij kun je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via de ziektekosten – Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor niet altijd (geheel) vergoed. Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in de aanvullende verzekeringspakketten. Informeer bij de ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

Via het UWV – Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen in het belang van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je het coachtraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

 

Ben je zzp’er of heb je een eigen bedrijf, dan kun je de coachingskosten opvoeren als bedrijfskosten.

Kies voor jezelf. Geef prioriteit aan hoe jij je voelt.
Het is nu tijd voor jou!
Hoe beter jij je voelt, hoe meer je van betekenis kunt zijn voor anderen.

 

Marijke Wielink | Professioneel coach

 Het effect van coaching!

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Dat je leert voelen wat jij nodig hebt en ontdekt wat je echt wilt in het leven.

Hoi!

Ik ben Marijke en ik ben professioneel life coach en coach bij stress en burn-out.

Als coach / counseler begeleid ik je graag bij het onderzoeken van jouw persoonlijke situatie: waar loop je tegenaan en wat wil je graag veranderen? Waar zit de pijn precies en welke problemen kunnen we aanpakken?

Daarnaast brengen we de behoeften en verlangens in kaart. Want dingen doen waar je van geniet en waar je blij van wordt geeft minder stress, maakt gelukkig en geeft energie.

En dat gun ik jou ook!

 

Ik voelde me gejaagd/geleefd en veel onrust in mijn lijf en hoofd. Ook voelde ik me niet geliefd of belangrijk. Door het gemis van structuur in mijn leven en maar blijven rennen voor iedereen, liep ik vast. Steeds maar hopen dat je het voor iedereen goed doet. Hoe fijn is het dan dat iemand je hierin structuur kan bieden omdat je het zelf niet meer overziet. Marijke laat je zien hoe belangrijk je zelf bent. Dat ik er meer mag zijn, meer voor mezelf moet opkomen. En leren niet voor een ander in te vullen. Hiervoor is nu een goede basis gelegd en heb ik geleerd om wat vaker aan de handrem te trekken. Marijke is bevlogen en hartelijk. Ze geeft iemand het gevoel waardevol te zijn.

Martine | Vaassen

Het steeds maar denken en piekeren maakte me gespannen en onrustig. Steeds mezelf afvragen of het wel goed genoeg is, of ik het wel kan. Wat heb ik veel geleerd en wat waardevol was het. Het geeft mijn leven een boost. Ik ben er nog niet helemaal, maar de fundering ligt er en ik voel me al zoveel beter. Meer rust, meer tijd voor mezelf en meer mijn eigen keuzes durven maken. Super blij me!
Renate | Deventer

Wat was het confronterend, maar wat heeft het mij de ogen geopend. Het is echt een proces van bewustwording. Jezelf leren kennen en de tools gaan inzetten in je dagelijkse leven. Zo dankbaar en blij met dit traject.
Marloes

Vragen?

Ben je tot de conclusie gekomen dat je mijn hulp wel kunt gebruiken? Dat het jou alleen niet lukt?

Als gecertificeerd life coach & coach bij stress en burn-out kan ik je helpen bij jouw persoonlijke proces.

Heb je vragen over de diverse mogelijkheden of over de tarieven? Neem dan contact met me op via het contactformulier. Ik help je graag verder.

Wil je een gratis adviesgesprek? Maak dan rechtstreeks in mijn agenda een afspraak. We bespreken dan jouw situatie en welke mogelijkheden ik jou te bieden heb.