Stresstest Marijke Wielink Coaching

Tarieven

Wat is coaching?

 

Coaching is interactie. Het is een proces waarin je begeleid wordt bij persoonlijke groei.

Jezelf terugvinden en leren hoe je dicht bij jezelf kunt blijven. Om zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf te halen.

Confronterend, prikkelend en uitdagend.

Ben je benieuwd of coaching wat voor jou is en hoe het jou kan helpen? Je bent van harte welkom!

Maak rechtstreeks in mijn agenda een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Coachtraject

€  899,-

Bestaande uit 8 individuele coachsessies van 60 – 90 min. per sessie. Betaling in termijnen mogelijk.

Coachtraject

€  1.499,-

Bestaande uit 12 individuele coachsessies van 60 – 90 min. per sessie. Betaling in termijnen mogelijk.

Vervolg

coachtraject

€  575,-

Bestaande uit 5 individuele coachsessies van 60 – 90 min. per sessie. Betaling in termijnen mogelijk.

Losse sessie

€  135,-

1 individuele sessie, zonder traject, van 75 – 90 min.

Tarieven

Genoemde prijzen zijn vrij van BTW en bestemd voor particulieren. Betaalt de werkgever of een andere instantie dan maak ik graag een offerte op maat.

Elk coachtraject start met een adviesgesprek (intake). Dit gesprek is gratis en duurt plm. 45 - 60 min.

Aan de hand van dit gesprek maak ik een inschatting of ik jou verder kan begeleiden met jouw hulpvraag. Daarnaast vind ik het zeker zo belangrijk dat jij een klik heb met mij.

Ieder persoon is anders en heeft andere begeleiding nodig. Daarom is elk coachtraject weer anders en dus maatwerk. Het is belangrijk dat we steeds kijken naar wat jij op dat moment nodig hebt.

Ik bespreek samen met jou mijn voorstel over de inhoud en het tarief van het coachtraject.

Een coachsessie duurt plm. 75 min. Genoemde prijzen zijn incl. voorbereidingstijd en verslaglegging.

Mocht geld een probleem zijn, laat het me weten. Ik leef en werk vanuit de overtuiging dat geld geen belemmering mag zijn om de juiste hulp te krijgen. Samen zoeken we naar een passende oplossing.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Veel voorkomende thema’s zijn:

stressklachten of overspanning

herstel van burn-out of burn-out preventie

assertiviteit

meer zelfvertrouwen

omgaan met emoties

persoonlijke ontwikkeling

meer energie

balans werk/privé

In de huidige samenleving nemen we vaak niet de tijd om bij onszelf stil te staan. Vanuit mijn coaching wil ik je helpen om stil te staan bij vragen als:

    • wie ben ik?
    • wat wil/kan ik?
    • wat doe ik?

Deze vragen spelen een rol bij alle thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt.

burn-out coach Apeldoorn
christelijke coaching

Christelijke coaching

Iedereen is bij mij welkom, ongeacht zijn of haar levensovertuiging, ras of achtergrond.

Daarnaast kan je bij mij terecht als je specifiek of zoek bent naar christelijke coaching. Vanuit mijn christelijke achtergrond versta ik jouw christelijke achtergrond, kan ik me in jouw wereld verplaatsen en kan ik jouw taal volgen.

Voor mij houdt coaching in dat ik jou aanvaard zonder oordeel: gewoon zoals je bent.

Omdat ieder persoon weer anders is en andere begeleiding vraagt, is elk coachtraject weer anders en dus maatwerk. Het is belangrijk dat we steeds kijken naar wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Vergoedingen

Particulieren kunnen op verschillende manieren de kosten voor een coachtraject geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. Als je zzp’er bent of een eigen bedrijf hebt, dan kun je de coachingskosten opvoeren als bedrijfskosten.

Via je werkgever – De werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per medewerker. Informeer eens bij je werkgever, leidinggevende of bij personeelszaken wat de mogelijkheden zijn.

Via het PGB – Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo PGB.

Via de Arbo-dienst van het bedrijf – Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van coaching te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld als het gaat het coachtraject gericht is op burn-out preventie en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij kun je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Via de belasting – Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten, inclusief de BTW, als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de ziektekosten – Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor niet altijd (geheel) vergoed. Toch zijn er steeds meer verzekeringsmaatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in de aanvullende verzekeringspakketten. Informeer bij de ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

Via het UWV – Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen in het belang van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je het coachtraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Kies voor jezelf. Geef prioriteit aan hoe jij je voelt
Het is nu tijd voor jou!
Hoe beter jij je voelt, hoe meer je van betekenis kunt zijn voor anderen.

 

Marijke Wielink | Professioneel coach

Het effect van coaching!

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Dat je leert voelen wat jij nodig hebt en ontdekt wat je echt wilt in het leven.

Hoi!

Mijn naam is Marijke en ik ben professioneel coach bij stress en burn-out en bij persoonlijke ontwikkeling.

Als coach begeleid ik je graag bij het onderzoeken van jouw persoonlijke situatie: waar loop je tegenaan en wat wil je graag veranderen? Waar zit de pijn precies en welke problemen kunnen we aanpakken?

Daarnaast brengen we de behoeften en verlangens in kaart. Want dingen doen waar je van geniet en waar je blij van wordt geeft minder stress, maakt gelukkig en geeft energie.

En dat gun ik jou ook!

 

Reviews

Benieuwd wat anderen over mij zeggen? Hieronder een aantal reviews:

 

Ik voelde me gejaagd/geleefd en veel onrust in mijn lijf en hoofd. Ook voelde ik me niet geliefd of belangrijk. Door het gemis van structuur in mijn leven en maar blijven rennen voor iedereen, liep ik vast. Steeds maar hopen dat je het voor iedereen goed doet. Hoe fijn is het dan dat iemand je hierin structuur kan bieden omdat je het zelf niet meer overziet. Marijke laat je zien hoe belangrijk je zelf bent. Dat ik er meer mag zijn, meer voor mezelf moet opkomen. En leren niet voor een ander in te vullen. Hiervoor is nu een goede basis gelegd en heb ik geleerd om wat vaker aan de handrem te trekken. Marijke is bevlogen en hartelijk. Ze geeft iemand het gevoel waardevol te zijn.

Martine | Vaassen

Tijdens het traject heb ik veel geleerd en handvatten gekregen over hoe ik naar mijzelf mag kijken. Marijke is 'liefdevol confronterend en spiegelend'. De gesprekken waren echte eyeopeners voor mij. Dit traject was voor mij een geschenk uit de hemel.

Hanneke

Ik heb Marijke leren kennen als een bijzonder fijne coach. Het contact was erg prettig, warm en vertrouwd. Vanaf het eerste moment kon ik mezelf zijn en dat voelde heel erg fijn. Marijke is een fantastische coach, die je helpt om over jezelf na te denken en in actiemodus te komen. Ze stelt kritische vragen en houdt je een spiegel voor. Het coachingstraject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik keuzes heb leren maken. Ik ben enorm blij dat Marijke op mijn pad is gekomen. Door haar ben ik weer gaan geloven in mijzelf en heb ik de kracht gevonden om mijn droom waar te maken. Ik kijk nu vol vertrouwen naar de toekomst. Bedankt voor alles! Lieve groet,

Merle – Westervoort

Vragen?

Ben je tot de conclusie gekomen dat je mijn hulp wel kunt gebruiken? Dat het jou alleen niet lukt?

Als gecertificeerd life- en stress en burn-out coach kan ik je helpen bij jouw persoonlijke proces.

Maak dan rechtreeks in mijn agenda een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Wil je graag meer weten en mij leren kennen? Of heb je vragen over de diverse mogelijkheden of over de tarieven?

Neem dan contact met me op via het contactformulier. Ik help je graag verder.