Werk met mij

Ik geloof dat zelfcompassie de sleutel is voor gelukkig zijn. Hoe kijk je naar jezelf? Hoeveel begrip heb je voor jezelf wanneer je faalt, lijdt of je tekort voelt schieten? In plaats van je gevoelens te negeren en jezelf onder te dompelen in zelfkritiek, ga ik samen met jou op zoek naar wie jij bent: jouw echte ik. Naast gesprekken doen we ook oefeningen om te ervaren en te voelen. Zo maak je onbewuste patronen inzichtelijk en wordt jij je bewust van jouw manier van denken en welke invloed jouw gedrag hierop heeft. Daarbij maak ik gebruik van diverse methodieken, tests en werkvormen.

persoonlijkheid

Wil jij meer zelfcompassie?

 • denk je vaak negatief over jezelf?
 • pieker je veel en heb je moeite met het maken van keuzes?
 • vraag jij je steeds af wat anderen van jou vinden?
 • durf je niet voor jezelf op te komen?
 • vind je het moeilijk om 'nee' te zeggen?
 • heb je elke keer dat je iets fout doet het gevoel dat je een mislukkeling bent?
 • vraag jij je af wat jouw talenten zijn? Jouw drijfveren?
 • merk je dat jouw werk je meer energie kost dan dat het je energie geeft?


Vraag jij je al langer af hoe je het nog kunt volhouden? Heb je het gevoel dat je in het donker loopt en niet ziet wat je kunt doen om je moeiten het hoofd te kunnen bieden? Je merkt dat je energie op is... dat je in een negatieve spiraal zit.

Als je er al langer over denkt om hulp te zoeken, moedig ik je aan om deze stap te zetten! Misschien ben je over veel dingen in je leven tevreden, maar zijn er toch die momenten of  situaties die je belemmeren, waardoor je het gevoel hebt steeds op dezelfde punten vast te lopen.


Ben je er nog niet helemaal zeker van dat ik je hierbij kan helpen? Maak dan gebruik van het gratis adviesgesprek. Geheel vrijblijvend bespreken we je coachvraag en bekijken of ik iets voor je kan betekenen.

Ik maak gebruik van onderstaande trajecten, maar natuurlijk is maatwerk ook altijd mogelijk. Neem hierover contact met mij op.


Wat ik jou te bieden heb

Coaching bij faalangst & onzekerheid

Zit je niet lekker in je vel? Ben je vaak teleurgesteld in jezelf? Vergelijk jij jezelf de hele dag door met anderen die in jouw ogen veel mooier, leuker en beter zijn en maakt dit jou onzeker? Ben je bang om fouten te maken en dat je niet aan de eisen kunt voldoen die worden gesteld? Bang om te falen? Wil je graag beter voor jezelf opkomen en je grenzen aan leren geven? Nee leren zeggen zonder dat jij je schuldig voelt?

 

Coaching bij stress & burn-out

Zit je in een dip of zit je niet lekker in je vel? Heb je meer last van de kritiek die je krijgt en heb je moeite met incasseren of relativeren? Raak je in paniek en voel je je ongelukkig, somber of beroerd? Slaap je weinig, slecht of juist heel veel en rust je niet echt meer uit? Maak je je meer zorgen die vaak onterecht zijn terwijl je dit normaal niet doet? Ben je snel geïrriteerd of geërgerd en heb je een kort lontje? 

Coaching op talent & drijfveren

Vraag jij je regelmatig af of het werk dat je doet nog wel datgene is wat je wilt? Hoe het komt dat alles jou de laatste tijd meer energie kost dan dat het je energie geeft? Wil je wel graag wat anders, maar weet je niet precies wat? Of wil je graag een studie of opleiding volgen, maar weet je niet wat bij jou past? En wat jou kwaliteiten, talenten en interesses zijn? 

Cursus voor meer zelfkennis

Zelfkennis is inzicht in jouw eigen mogelijkheden en onmogelijkheden.  Wanneer je jezelf kent dan weet je: 

 • wat jouw kwaliteiten zijn
 • wat jouw valkuilen zijn en wanneer je de neiging hebt om in deze valkuil te stappen
 • wat jouw ontwikkelpunten of leerdoelen zijn 
 • wat je wilt en wat je niet wilt
 • wat jouw energievreters zijn en wat jouw energiegevers