Werken aan je persoonlijke ontwikkeling?

Maak gebruik van de SLIM-subsidie; leren en ontwikkelen in het MKB vanzelfsprekend maken en krijg tot 80% van de coachtrajecten en/of trainingen vergoed!

Is leren en ontwikkelen belangrijk binnen jullie organisatie? Je krijgt nu tot 80% van de coachtrajecten en/of trainingen vergoed!

Vanuit de overheid is er nu de SLIM-subsidie; leren en ontwikkelen in het MKB vanzelfsprekend maken.

De subsidie is bedoeld voor MKB’ers en kan aangevraagd worden op projecten/activiteiten met minimaal één van de volgende doelen:

 1. Het maken van een opleidings- of ontwikkelplan
 2. Het verkrijgen van loopbaan- of ontwikkeladviezen voor medewerkers
 3. Het ontwikkelen van een methode voor leren en ontwikkelen binnen de organisatie
 4. Het aanbieden van praktijkleerplaatsen in de derde leerweg.

Eén van de activiteiten waarvoor je een subsidie kunt aanvragen is loopbaan en ontwikkeladvies.

Wil jij ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Juíst in deze tijd is het belangrijk om als werkgever aandacht te hebben voor duurzame inzetbaarheid, werk/privé balans en persoonlijke ontwikkeling.

Heb jij behoefte aan persoonlijke ontwikkeling? Wil jij weer eens écht tijd maken om stil te staan bij jezelf en wil je werken aan je groei en ontwikkeling? Vraag je werkgever hiernaar. En maak gebruik van een ontwikkeladvies waarbij jijzelf bepaalt waar je aan wilt werken.

Vraag je eens af:

 • hoe sta ik in mijn functie?
 • waar wil ik nog in groeien?
 • op welke manier kan ik nog meer uit mijn functie halen?
 • welke talenten kan ik meer inzetten binnen de organisatie?
 • hoe blijf ik duurzaam inzetbaar?
 • hoe houd ik mijn werk en privé in balans?
 • hoe voorkom ik chronische stress of een burn-out?

Dit zijn zomaar vragen die voorbij kunnen komen. Ik kijk graag samen met jou welke behoeften er zijn op dit gebied binnen de organisatie. Hiervoor kunnen we een plan opstellen. En het leuke is dat er op dit moment een groot gedeelte van de kosten wordt vergoed door de overheid.

Laagdrempelig investeren in jou als medewerker dus! Lijkt dit je wat?

Klik hier voor meer informatie over de subsidie en de aanvraagcriteria. Tevens vind je overzichtelijke informatie in de menukaart.

Let op: de aanvraag van deze subsidie dient plaats te vinden tussen 1 en 30 maart 2021!

Voor MKB ondernemingen geldt een maximaal subsidiebedrag van € 24.999. De aanvraag moet voor minimaal € 5.000 aangevraagd worden. De subsidie bedraagt voor het klein MKB 80% en middelgroot MKB 60%.

Als MKB-ondernemer kan je zo een mooie bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jouw medewerkers! Ik maak graag op korte termijn een afspraak om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden en behoeften van training en/of ontwikkeladvies voor de medewerkers te bespreken.

Mocht ik het idee hebben dat ik wat voor jullie én de medewerkers kan betekenen dan pakken we samen de aanvraag op. Ook denk ik graag met je mee hoe de subsidie breder ingezet kan worden.